3.Leden 2024

Více o mně

Jsem Jakub Honka, nezávislý realitní makléř, a nabízím Vám pomoc s prodejem či pronájem Vaší nemovitosti. Zákazníkova spokojenost a jeho potřeby jsou u mě vždy na prvním místě.

1. Profesionální a individuální přístup: Se mnou se nemusíte bát nedostat osobní pozornost. Každé nemovitosti se věnuji s maximálním nasazením a péčí od přípravy k prodeji až po doprovod na osobní prohlídky.

2. Transparentnost a férovost: Všechny informace se u mě dozvíte napřímo. Moje cenová analýza je objektivní a následně ji ještě vždy konzultuji s odhadcem, takže se můžete plně spolehnout na spravedlivý odhad ceny Vaší nemovitosti.

3. Profesionální prezentace vaší nemovitosti: Spolupracuji s profesionálním fotografem a webaři, abych zajistil, že vaše nemovitost bude prezentována na profesionální úrovni a v tom nejlepším světle.

4. Zkušenosti a specializace: S více než 4 lety zkušeností s airbnb a správou bytů v prestižních lokalitách, jako jsou Dejvice nebo Malá Strana, mám široké zkušenosti a znalosti, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů.

5. Osobní a důvěryhodná spolupráce: Každý klient je pro mě jedinečný. Nabízím osobní schůzky a individuální přístup a mnohaleté zkušenosti. Vaše nemovitost bude v dobrých rukou.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro prodej či pronájem nemovitosti v Praze, neváhejte mě kontaktovat. Jsem tu pro vás, abych vám pomohl dosáhnout vašich cílů s důvěrou a profesionálním přístupem.